JANINAS

Dejt med jeppisbrudarna

Okej! Dethär inlägget skulle kommit upp för flera timmar sen men Milou har inte varit samarbetsvillig så att säga, så det tog sin lilla tid innan jag hade tid att sätta mig ner och skriva klart, men nu så!

Igår var ju jag och Milou då till Jeppis och hälsade på Carro och Lo. Det var efterlängtat och jag såg verkligen fram emot att äntligen komma oss iväg! Väl där kändes det som att träffa en gammal god vän, som om vi känt varandra hela livet fastän vi bara träffats en gång förut. Det var bara att fortsätta där vi slutade sist, fast nu hade vi ju en massa nya roligheter att prata om och planera förstås. Det klickar så bra mellan mig och Carro och det är ju SÅ det ska vara! Det är precis som hon skriver, att vi är väldigt lika på många sätt, så inte så konstigt då att vi har så roligt tillsammans. Ni kan läsa hennes gulliga inlägg om dagen HÄR.

Och så måste jag bara lägga till en bild som hon taggade mig i på fejjan igår kväll, haha! Jag skrattade högt och rått när jag såg den..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Hej! Tänkte bara vinka att då du tidigare skrev om Wigglekarterna på bloggen så dom finns tydligen för -50% på Members nu! :)

stats