JANINAS

Det fina lilla extra

Hej!
Jag måste bara skriva till dig att du är en så himla fin människa, jag beundrar dig verkligen.

Jag hittade din blogg för någon månad sedan av en slump, och kan säga att jag fastnade direkt.
Du har den bästa bloggen jag någonsin har läst, och jag klickar in på den säkert tio gånger varje dag, minst.
Du är verkligen en förebild för många, allt verkar gå så bra för dig och din familj.
Jag vet ju att du har mycket som du inte skriver om på bloggen, och att allt kanske inte är perfekt, jag menar verkligen inte så, men jag tycker att du sköter allt så himla bra, det finns nog många som önskar kunde få en del av allt det fina du har i ditt liv!
Jag vill bara att du ska veta att det finns så många här ute som tycker att du är så underbar! 
Jag känner ju inte dig annars än genom bloggen och så, men jag säger det att jag älskar verkligen allt du skriver och gör, fortsätt med det ;)
Hehe, hälsningar från en trogen läsare :D 

Fick detta mail för en vecka sen och har tänkt på det varenda dag sen dess! Det känns så fint att veta att man är omtyckt även av människor som aldrig ens träffat en. Att man berör andra människor genom bloggen! Det är en så fin känsla. Tack för alla fina kommentarer och mail jag får! Jag minns varenda ett 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina T.

    Hahah känner igen mig i den där tjejen xD har också drogat din blogg sen jag hittat den och har du inte bloggat en dag då vet jag inte vad jag ska göra längre o därför skaffade jag ju instagram!! Bara pga DIG!! Men råkar du inte blogga el lägga upp nått på insta då blir jag nästan orolig! xD

    JANINA SVARAR: Hahah! :D

stats