JANINAS

Du gör mig spyfärdig

M om Hemligheten:

Sluta skäm ut dig själv! Är du helt jävla kroppsfixerad? Du måste ju ha någon slags ätstörning som lägger ut en massa bilder på din magra kropp hela tiden!! Du tycks också leva i en fantasivärld. Get a real life!!Ärligt så fick jag en stor klump i magen när jag läste detta.
Man ska inte bry sig i såna kommentarer, det vet jag, men ibland kan jag faktiskt inte låta bli. 
Jag tänker inte försvara mig, inte det minsta lilla, inte på det här. 
Jag förstår bara inte hur jag kan se ut så i någon annans ögon? Vad är det exakt i min blogg, som får mig att framstå som någon med ätstörning som inte har ett liv?
Sen skulle jag också gärna vilja veta vad som egentligen är ett ”riktigt” liv, om det livet jag har inte är det.

Jag älskar min sunda kropp och mitt liv, det är så real som det bara kan bli. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sonja

  usch vad elakt! Jag vet precis hur det känns att få en otroligt taskig kommentar sådär utan vidare.
  Hoppas personen i fråga läser alla stöttande kommentarer och känner sig totalt förlöjligad.

  Btw beundrar jag verkligen dig, och din blogg är otroligt fin! (: ha en bra dag!

 2. Cecci

  fy fan vilken idiot!

  1. Varför läser denhär personen din blogg om du är helt ointresserad?
  2. Hur kan denhär personen vara så otroligt elak, att säga nånting som sårar sådär mycket?
  3. GUUUUD så fegt att denhär personen inte vågar stå för sin åsikt och är anonym!

 3. anonyM

  ja herregud kanske människan skulle säga detär iställe rakt ti en o int skriv de , haha moget o man behöver ju int säga något som man int har en aning om , man ser igenom att människan är avundsjuk på dig janina, de e bara att int ta åt dig.:)

 4. Trogen läsare

  Vad fan?!! Okej, alla har ju rätt till en åsikt, men har man inget vettigt/konstruktivt att komma med ska man åtminstone ha förstånd att hålla käft. Jag avskyr missunsamma idioter som denna M! Håller med alla andra, avundsjuka ligger nog bakom dethär. Jag slår vad om att M inte skulle våga säga detta to your face, så då kan ju hon/han lika bra hålla käft i din bloggs kommentarsfält också. Och som du skriver, om det liv du lever inte räknas som ett riktigt ett, då skulle jag ta mej fan vilja veta vad M anser är ett riktigt liv!

  Nej, brush it off and move on, bry dej inte om sånt här irrelevant bullshit!

 5. mikon

  usch för såna personer!!!! d e no avundsjuka… Du e en dukti flikka/mamma :) var stolt :)
  ps! superbra blogg

 6. Janina svarar

  Precis vad jag tänkte! Jag förstår inte varför man inte får vara nöjd över sin kropp?

  Tack så mycket :) jag gör mitt bästa!

 7. Ronja

  "du måste ju ha någon slags ätstörning som lägger ut massa bilder på din magra kropp hela tiden"
  – Dedär lät precis som att alla som är smala och lägger ut en bild på sig, har ätstörningar?
  – Lider jag då av fetma som är lite rundare och lägger ut en bild på mej?

  Nej usch va man kan bli förbannad!
  Tycker du värkar vara helt fantastisk som mamma och nicolina ska vara väldigt stolt över att få ha just dej till mamma! :)

 8. Janina svarar

  Min mamma vägde precis lika lite som jag gör nu, när hon var 18. Hon gick sakta men säkert upp i vikt, men var ändå alltid väldigt smal.
  Mina systrar var också likadana som mig när dom var i min ålder, och min pappa var lång och smal hela livet han också.
  Så för mig är det nog något som ligger i generna.

  Tack för era varma ord! <3

 9. Anonym

  Det finns människor som bara är ut för att rent ut sagt jävlas, som söker fel och allmänt njuter av att hacka ner på andra.. Såna borde skaffa sig ett liv och inte vara avundsjuk på andra.. Såna människor suuger..Men jag tycker du är en tuff brud och värkar va en helt fantastisk mamma :))
  Och en bra blogg som jag följer :)

 10. lotta

  Usch vad onödig komentar! ja brukar å ta åt mej nångång av just sånde komentarer, fast man tänker att man int ska bry sej.. men man blir ändå sårad.

  Men som sagt, skriker om avonsjuka här.. så sånt ska du int bry dej om! du ska va nöjd att du e så smal å fin! =)

 11. Anonym

  Jag var själv väldigt smal o kunde äta o frossa i allt utan att gå upp då jag var i tonåren. För jag åt verkligen och ÄLSKAR fortfarande att äta. :-) Var efter 20 som det vände o jag började gå upp till mer normal vikt/BMI. För vissa sitter det i generna utan att man ska behöva kallas anorektiker!

 12. Janina svarar

  Tack ni underbara!
  Jag förstår inte att det faktiskt finns såna som tror att alla smala har ätstörningar. Jobbigt att höra/läsa sånt när man faktiskt inte kan göra något åt sin vikt.

 13. Anonym

  Sjukt onödig kommentar tycker jag, och man måste verkligen INTE ha ätstörningar bara för att man är smal och iaf jag tycker att kalla någon "mager" eller påstå att nån har "ätstörningar" är lika elakt som att gå å säga åt nån att de har sjukt feta å borde banta..

 14. Mia

  Vissa har ju verkligen inte alla hästar på plats. Avundsjuka är det exakt rätta ordet. Stäng ögonen för sådan där skit. Jag läser din blogg varje dag och jag beundrar dig som småbarnsmamma. 10+ till dig!

 15. Lena

  Bry dig inte, personen som kommenterade är nog bara avundsjuk! Och hur kan man kommentera något sånt?! Har man inget bra att säga så kan man lika bra vara tyst. Du ser bra ut som du gör, och huvudsaken är ju att du själv är nöjd med det och att du mår bra! Fegt dessutom att inte skriva namnet eller bloggaddress! Om du får fler såna kommentarer så går det ju att polisanmäla.

  Fin blogg :)
  Kram!

stats