JANINAS

Dude, where’s my iPhone?

Förbered er på (går)dagens i-landsproblem.

Jag förde min telefon på service för 2,5 veckor sen eftersom mikrofonen fått fnatt, den skrålade och lät som värsta roboten. De sa att felet inte går att fixa och att jag kommer få en ny istället och att det skulle ta 1,5 – 2 veckor. De skickar sms när den finns att hämtas. Jag har använt min gamla Samsung S2 under tiden och varje dag hoppats på att få det där meddelandet. Jag som är beroende av Instagram har knappt instagrammat alls eftersom S2’an har så skit kamera.

När det gått 1,5 vecka tänkte jag att nuu, nu får jag den snart. 2 veckor gick och fortfarande ingen telefon. Men så där är det ju alltid, man ska inte förvänta sig att det ska gå snabbt. Nå, igår på kvällen hade jag fortfarande inte fått nåt meddelande och jag började bli riktigt irriterad. En halvtimme före stängning hoppade jag i bilen och åkte in till stan för att gå till Elisa och fråga var min telefon är. Tänk om de inte ens skickat iväg den ännu?! Tänk om de tappat bort den?! Tänk om meddelandet inte kommit fram?!

Så jag kommer dit och berättar att jag lämnat in min telefon på service och att det tagit längre än vad de sa (kände mig som en riktig dramaqueen), killen frågade efter ID och kollade snabbt i skåpet bakom disken och tog fram en låda. Iphone 5S? Janina Nylund? Här.

Jaha?! Har den legat där länge eller? Småsur men ändå glad gick jag därifrån. Ibland är det bra att ha lite tålamod och tjata lite extra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats