JANINAS

e.l.f. make up

Har ni hört talas om detta sminkmärke förut? Det är ett relativt nytt märke som säljer smink av toppkvalitet till helt otroliga priser! 

Jag har inte hunnit använda alla produkterna ännu, men läppglansen har jag provat och den kändes väldigt bra! Jag brukar inte använda läppglans men den var faktiskt så bra att jag tänker använda den nästa gång jag ska göra mig lite fin :) Sminkborsten och ögonskuggan kommer jag garanterat använda eftersom grått passar bra till mina ögon. 

Vill ni beställa eller läsa mer om alla produkter, så kan ni gå in HÄR. Det går bra att beställa till Finland också!

Det här är inget vanligt billigsmink utan vi erbjuder kunderna produkter med samma innehåll och förpackning som de mycket dyrare märkena. Amerikanska, australiensiska och engelska kvinnor har redan tagit produkterna till sig och man kan läsa om e.l.f i Glamour, Allure, Cosmopolitan och andra kända mode och skönhetsmagasiner.”
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Hej!!

  Jag använder också E.L.F. smink! :P Har köpt ganska mycket ifrån de också och både provat det billiga, minerala och de dyrare allternativet hos de :P Tycker deras smink är så fint och BILLIGT!!!

  Jag har bloggat om det jag har köpt så om ni vill kolla så kan ni de de i de här inlägget :)
  http://minipiiip.myshowroom.se/antligen-klar/

 2. Iitu

  Har beställt smink därifrån en gång. Täckstiftet – värdelöst, lika så ögonskuggorna som är färglösa och klibbiga och irriterade mina ögon. Dock är deras nagellack helt ok och även deras sminkredskap, så som borstar och penslar, är billiga och bra!

 3. Ulli

  Super bra smink..!! Beställde förra veckan och är mycket nöjd.. Leveranstiden var ju inte heller lång :)

 4. Emelie

  Jag har beställt massa smink där i från två gånger och har alltid vart nöjd med sminket : D det tar inte så lång rid innan man får det man beställt heller tog en vecka för mig att få mitt : D

 5. Sandra

  Jag har preciiiis beställt smink därifrån! Typ 14 produkter, blev ca 30 euro. Har hört en massa bra! Du tycker alltså att produkterna va bra? Ja tänkte att ja beställer o testar, är de dåliga så var de ju int så farligt dyrt iaf…:)

stats