JANINAS

Efter två graviditeter
Någon önskade ett inlägg om hur min mage har återhämtat sig, och här har ni bilder före, vid slutet, och efter andra graviditeten. 

Jag har knappt tappat något av den vikt som fastnade på kroppen, eftersom Joline vägde nästan 4 kg, och så var det ju moderkakan och allt fostervatten som vägde också, så det har absolut gått bättre för mig nu än efter första graviditeten. Då vägde jag 4 kg mindre än vid inskrivningen, endast 2 dagar efter förlossning. 

Jag vägde ju 3 kg mindre vid inskrivningen nu andra gången, och jag känner absolut ingen panik att bli sådär benig igen. Jag har väldigt svårt att gå upp i vikt, så jag tror inte jag kommer stanna på 49 kg, men 43,5 känns nog lite väl lite så jag ska försöka behålla något kilo i alla fall. Lättare sagt än gjort, men jag ska försöka.

Det som är viktigast för mig just nu, är att träna upp ryggen och de inre magmusklerna. De är så uttöjda som de bara kan bli! Magen väller ut genast jag ätit mat, och det är ju inte så konstigt att musklerna är lite slappa med tanke på hur enorm magen var vid slutet ;) Nästa veckas fredag ska jag på efterkontroll, så får jag ett OK stämpel då så är det bara att sakta börja på med någon slags träning. 

Bristningar då, det vet jag att många är nyfikna på om jag har. Jag fick inte en enda med Nicolina, men en vecka före förlossningen denna gång fick jag en under naveln. Den syns knappt så det stör mig inte alls. Men tänk, om hon inte hade gottat sig sådär extra länge så skulle jag sluppit den också ;) Jag ska titta på den och minnas den härliga tid vi hade när hon låg och jäste.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Herregud så snygg du är efter att ha fött två barn! Jag är redan avis och jag har fortfarande inte fått min bebis som skall komma i början på nästa år och jag har redan en hel del bristningar både fram och bak. Dom stör mig nog inte direkt eftersom att jag vet dom inte kommer vara lika synliga efteråt. Men jag vet att jag inte kommer se ut som innan jag blev gravid men sålänge bebisen kommer ut frisk så ska man väl inte klaga :)

  2. Anonym

    Tack nu fick jag min nyfikenhet stillad! ;D
    Du är ju jättefin! Avis Här har man nog en hel del bristningar nedanför magen…men magen nästan lika 'platt' som innan. Såhär snart 3 månader efter. Men helt ärligt så bryr jag mej inte ens om bristningarna..de bleknar ju å jag som trodde jag skulle må dåligt av dom. Tur d. Lycka till med å behålla dina kilon! Å du var glad att du kommer i dina gamla kläder…här luffar man fortfarande runt i mamabyxor… :(

stats