JANINAS

Efterlyser önskerubriker

En tidig födelsedagspresent som jag fått av Hanna. Doftar helt vansinnigt gott!

Förlåt så mycket för den usla uppdateringen. Jag har väl haft bättre för mig antar jag. För att gottgöra er tänkte jag om vi skulle köra en såndär grej när ni får föreslå något jag kan göra ett inlägg av, ett önskeinlägg så att säga. Kom med förslag på rubriker så gör jag ett inlägg (eller två) senare idag. Okej? :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. madeleine

  ”Kära 16åriga jag” – skriv ett öppet brev till dig själv som 16åring där du tipsar och berättar om vad du borde göra och inte, vad du inte borde oroa dig för och saker du önskar du hade vetat när du var yngre ;)

 2. madde

  Jag håller med flera av ovanstående. Hur kombinerar man föräldrarrollen med kärleken till sin partner? Hur/när kan man göra något extra ihop? Orkar man stanna uppe för att ha mysigt ihop eller är man så trött så man stupar i sängen? mm.

 3. Anonym

  Håller med ”Mikaela”, vore kul att läsa vad ni gör för att inte tappa bort varandra i småbarnsdjungeln. Blir själv snart 2-barnsmamma och man undrar ju lite hur man ska orka med allt.

 4. Mikaela

  ” livet som mamma och partner ” lite relationstips som småbarnsföräldrar, vad gör ni för att hålla glöden uppe och för att inte glömma bort varandra / nybliven mamma

 5. Hanna

  1: Det bästa/sämsta med att vara ung mamma!
  2: Om du fick välja EXAKT hur ditt liv skulle se ut/vart du skulle bo, HUR du skulle bo m.m…

  tack för en fantastisk blogg!! :)

 6. Amanda

  Min dröm som ingen visste. Berätta om du har något du drömmer om men du kanske vet är långt borta, kanske att du vill bli skateproffs eller kanske flytta till Spanien osv osv! :)

stats