JANINAS

Ego-dag

Daniel har fått öroninflammation så istället för att han har barnen själv i Nykarleby så är han här över helgen. Vi trivs ändå så bra tillsammans och har fått ett om möjligt starkare band efter allt det här så vi är gärna tillsammans när vi har möjligt. Vi är som Ross och Rachel, fast ännu bättre. Vad vi än går igenom så förblir vi alltid varandras andra halva. Vi kan inte va utan varann!  Men det känns ändå nyttigt att få sakna varandra emellanåt.

Idag har jag hittills haft en riktig ego-dag. Jag började med att gymma efter frukosten, sen när jag kom hem och solen sken in i sovrummet såg jag hur slitet mitt hår var, så jag ringde till frissan och fick en tid redan en halvtimme senare.

Så nu är jag nästan korthårig! Känns lite tråkigt eftersom jag SÅ gärna vill ha lika långt hår som jag hade för något år sen, men det måste ju klippas. Mitt hår är i mycket sämre skick än det var då, förmodligen p.g.a. alla färgningar.

Nu ska vi packa barnen i bilen och åka iväg till ABC och äta glass/fika. Sen ikväll när vi lagt barnen blir det film och ännu mer mys.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecca

  Men är ni fortfarande tillsammans bara att ni har en liten paus eller har ni gjort slut? Myser ni och så fortfarande eller är ni som vänner bara? Älskar din blogg! Kram :)

  JANINA SVARAR: Vi är nog mer som par :)

 2. Pisa

  Förstår vad du menar! Mellan varven när killen är på arbetsresa, den tiden man har för sig själv är så värdefull, sen när han kommer hem igen så är man ännu gladare än när han åkte!

  Tror inte man uppskattar varandra fullt ut innan man märker att den andra halvan är borta :)

  Kämpa på!

 3. Anna

  Du är en inspiration för många tror jag när du visar att det går att vara från varandra och ändå hålla ihop! Duktigt :)

  JANINA SVARAR: Tack!! :)

 4. Lina T.

  Klipp håret en cm varje månad typ så kommer du bli av me de som e slitet o sen märker du inte heller att det blir lite kortare och sen en dag e det långt! Gjorde jag ett tag o nu e håret ganska långt, men kvaliten suger hahah xD Men de e mitt fel, får skylla mig sj x) (plattade sönder de).

  Vet du förresten var man kan få tag på snygga men lagom billiga träningslinnen? :) Jag funderar på att bli av me min lite feta mage men alla butiker jag kollat har bara svart, rosa och blått och jag vill gärna ha en röd, lila el grön linne :/

  JANINA SVARAR: Ingen aning! Jag bryr mig inte så mycket om träningskläder, bara de sitter bekvämt och andas så är jag nöjd :) Jag använder bara vanliga toppar/t-shirts.

stats