JANINAS

Två är bättre än ett


Dagens söta velourdräkt är från Ellos.

Älskar Joline’s ålder just nu. Så full av kan själv och alla ord som inte riktigt blir rätt, men som är hennes egen version av det hon hört oss andra säga. Så självständig men ändå mammas lilla bebis ännu. Älskar ärligheten, inget mittemellan utan bara Ja eller Nej.

Tvåårstrots är förjävligt men ändå kan man inte annat än älska.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Men gud så söt! :) Jag har precis kommit in på din blogg och måste sträckläsa den då jag är helt baby-struck för tillfället, men har inga egna barn. Längtar som fan tills den dagen jag blir mamma :) Lycka till med allt!

  JANINA SVARAR: Haha, härligt! Läs på du, hoppas du ska trivas här i fortsättningen :)

 2. Sofia

  Synd att det inte är accepterat av vuxna att ha på sig såna där kläder, för den där dressen var SÖT!

  Vi har en 2½-åring här hemma, och jag älskar den åldern också. När han är glad alltså. När han inte är det så kan jag säga att det är stor skillnad ;)

  JANINA SVARAR: Så sant! :) När Joline blir arg är hon inte alls lika härlig längre ;)

 3. Helena N

  Hon är helt bedårande den där lilla ”Jollan”. Båda dina tjejer är det för den delen.
  Vad spännande att få se vad det är för liten krabat som kommer nästa gång. Kommer ni kolla vad det är för kön innan? (Vet inte hur ni gjorde med tjejerna). Kan tänka mig att det skulle vara kul med en lillebror nu när ni har två flickor, men å andra sidan är det ju bättre för ekonomin med ännu en tjej, som kan ärva alla kläder. Ååå andra sidan igen, kan en pojke använda rosa kläder också. Min darling Lasse fick ärva alla kläder från sin ett år äldre syster, och när folk kom fram och tittade i vagnen och sa, -Åh vad söt hon är (om lille Lars), så svarade hans mamma, Ja visst är hon! Hihi.
  Gud vad mycket svammel det blev nu…
  Ha en superskön vecka och må illamåendet försvinna helt för dig goding.
  Kramis Helena N

  JANINA SVARAR: Vi har alltid kollat kön och kommer nog göra det denna gång också :) På så sätt kan vi förbereda oss bättre. Har känt på mig sen början att det är en kille, har alltid känt på mig att det varit en tjej tidigare gångerna.. så vi får se ifall magkänslan stämmer denna gång också! :) Ska på ultraljud på nyårsafton, då kan vi förhoppningsvis se vad det är. Ha en skön vecka du också! Kram

 4. sanna

  Såå söt Joline är , och så mysigt kläderna ser ut att vara. Har Joline börjat gå på potta/toa utn bölja?

  JANINA SVARAR: Här hemma brukar hon vara utan blöja (och byxor) och fixar både kiss och bajs i pottan. Men hon behöver nog mer träning innan hon kan vara utan blöja när vi är ute och hon ska ha en massa kläder på :)

stats