JANINAS

En dag på stan

Idag skulle vi med flit ta en ledig dag från solen, men det var mulet när vi vaknade så det passade riktigt bra med en dag i stans (enligt oss) bästa shopping center.
Efter att Nicolina ätit lunch, beställde vi taxi och åkte in till stan. Inte mindre än 10 min tog resan, men ändå hann Nicolina somna på vägen dit. 
Det var så jäkla varmt ute, vilket gjorde affären till ett svalt himmelrike. 
Vi hittade inget förutom vykort, men det var roligt ändå. Nicolina var lika omtyckt som alltid och många gånger var vi tvungna att stanna för att låta några/någon Thailändare prata Thailändskt babyspråk med henne och knipa henne på låren :) Hon poserar och skiner upp lika mycket varje gång, och man märker att hon hela tiden är beredd och tar för givet att alla ska komma fram och prata med henne ;)


På denna bild ser man inte hur stort det verkligen är, men det är i alla fall väldigt stort och har många olika butiker, restauranger, cafén, bio, gym, bowling, spelhallar, glasstånd och ”marknader”.


Nicolina har just vaknat och sitter och funderar vart hon hamnat :)
Här ser man också hennes nya vagn, som vi köpte för 157 € (ca. 7000 Bath) i just detta köpcenter.
Hon trivs jätte bra i vagnen, och det märks att hon tycker den är bekväm, vilket är bra! :)


Och här vill hon ha kameran ;) man ser också att hon bränt sig lite på armen. Det går tyvärr inte att undvika om man inte klär på henne långärma. Solskydd (solskyddsfaktor 50) har hon varje dag och är tillräckligt svettig när hon är naken, så någon långärma blir det inte. 

Ikväll när Nicolina somnat så for jag och Daniel ut för första gången med vespan. Det var riktigt härligt och jag vet inte hur många gånger jag blev förvånad av att folk och butiker ännu är uppe denhär tiden! 
Det är kolsvart ute, så i mitt huvud är det natt, fast klockan var egentligen bara 20
Det var så varmt så att det blev svettigt att ha tunn långärma.
Vi åkte runt lite och sen for vi till
7 eleven. När vi väl var där så började vi välja vad vi ville köpa, och då kom vi på att vi inte hade med någon plånbok. Så vi hoppade på vespan och åkte hem tillbaka för att hämta den, sen for vi iväg pånytt och gjorde ett nytt försök.
Jag köpte olika sorters Thailändska godis påsar och
menthos med cola smak, näsdukar med Hello kitty på och blueberry sticks.
Daniel köpte lite han också, och alltsammans blev att kosta 175 Bath (ca. 3,50 €). 

Det var en rolig dag, och jag hoppas på mer äventyr imorgon :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anette

    Härligt ni verkar ha det i Thailand! Måste bara tipsa om UV-kläder! Vi hade en långärmad och en kortärmad uv jumper med åt sonen då vi var i Thailand (han var då 1 år och 3 månader), den långärmade var guldvärd! För precis som du skriver så räcker det inte med solkräm, speciellt inte när de allra helst bor i vattnet! Kolla om ni hittar uv kläder i ngn sportbutik. (märker "sun block" kan jag rekommendera)

    Vi har exakt samma resevagn som er! Bra köp! Vi har varit mycket nöjda men måste nog säga att hjulen blivit lite svårsvängda nu 1½ år senare, men då har vi ju en riktig tungviktare som sitter i den oxå :) Trevlig fortsättning på resan!

  2. karolina

    tänkte ge dej ett litet tips, det hjälper att smörja ¨turkisk yogurth¨ efter att man bränt sig, svider skit mycket men det helnar snabbt ;) tycker om din bloggskit mycket, ha det bäst! ;)<3

stats