JANINAS

En familjehelg


Vi har varit i Nykarleby hela helgen eftersom Daniel jobbar kväll både lördag och söndag och skulle inte hunnit träffa oss ifall vi stannat i Vasa. Vi vill ju gärna va tillsammans när vi har möjligt så de få timmarna han är hemma om dagarna när han jobbar kväll, är mer än guldvärt. Det är hur vackert väder som helst så både igår och idag på förmiddagen har vi varit ut på långpromenad hela familjen.

Pappa Daniel stack iväg till jobbet för en timme sen ungefär och jag sitter här i matkoma. Efter promenaden var vi så hungriga och lyxade till det med tortillas, och jag åt så jag nästan sprack! Åt faktiskt mer än Daniel, och det mina vänner händer inte ofta. I förrgår kokade jag en burk kondenserad mjölk som fått stå i kylskåpet tills imorse, då slängde jag ihop en Banoffee pie. Daniels absoluta favorit. Gissa om han är nöjd när jag är här? ;)

Nu ser vi inte pappa förrän imorgon kring 15:30, för ikväll slutar han klockan 23 och börjar redan klockan 07 imorgon så han sover hos sina föräldrar inatt. Får se vad jag och tjejerna hittar på tills dess.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats