JANINAS

En gammal vän


Idag var en av mina kompisar från högstadiet hit och hälsade på. Det var första gången han träffade barnen (Nicolina såg han en gång när hon var kring året), och Daniel hade han inte träffat ordentligt förut heller, bara hälsat på när vi träffats på stan, så det var skoj. Jerry och jag var egentligen inte kompisar i högstadiet, vi retades och hade en lite annorlunda kompisrelation, men efter att vi slutat högstadiet blev vi bättre vänner och nu är det bara roligt att tänka tillbaks på högstadietiden.

Som ni ser på bilderna blev Nicolina kär direkt. Precis som med alla andra män hon träffar, haha. Hon har en grej för äldre killar, det har hon alltid haft. Hon beter sig helt annorlunda kring killar än vad hon gör kring tjejer, av nån konstig anledning. Det ska bli .. intressant att se hur hon blir som tonåring. Gulp.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. JANINA SVARAR:

    Ser att Jerry fått sin egna lilla fanclub! ;) Han är faktiskt singel, så kolla upp honom på FB ifall ni är intresserade ;) Jerry Ståhlberg heter han.

  2. Anna

    Ojsan, ja man kan ju undra hur det kommer bli ;) Roligt att du har kontakt med någon av dina högstadievänner, själv har man ingen kontakt alls med mina. Lite tråkigt, men men! :/

    JANINA SVARAR: Det är alltid roligt att ha vänner sen flera år tillbaks! Fast de från högstadiet som jag fortfarande är vän kan man nog räkna på en hand. Eller en halv.

stats