JANINAS

En händelserik dag

Det är inte ofta jag lyckas ha såhär mycket att göra på en och samma dag, men just idag lyckades jag.

Vi började klockan 13 med en promenad med Linda och hennes dotter Nichole. Vi träffades vid Metviken och gick en passlig promenad, sen stannade vi vid skeppet så Nicolina fick leka av sig. Hon hittade förstås genast en kompis som hon kom riktigt bra överens med. När det var dags att gå hem stannade vi vid R-kiosken och hämtade ut ett stort H&M paket, Nicolina fick hjälpa till lite. Vad skulle jag göra utan henne? ;)


När vi kom hem väckte vi pappa, och så länge han låg och snoozade öppnade vi ivrigt paketet. Där fanns en massa sommarkläder åt Joline, något enstaka plagg åt Nicolina (ett paket med sommarkläder åt henne är redan påväg från ett annat ställe), sängkläder, gästhanddukar, en badrumsmatta och två kuddöverdrag. Mama hade tydligen gått helt crazy på nätshoppen! Mindes faktiskt inte att det var sådär mycket, men det var nödvändiga grejer så jag är förlåten.

Jollan fick sommarfeelis med sin nya solhatt.

Storlek 74!! Kan inte fatta att hon blir så stor om bara nån ynka månad.

Färgglada kuddöverdrag till vårt annars så tråkiga vardagsrum. Kommer göra susen tillsammans med den enkla hyllan som Carro var så snäll och hämtade hem åt mig när hon var till Ikea förra helgen.

 Och på tal om Carro, henne har jag också hunnit träffa idag.

Kring 17:30 åkte jag och Joline iväg till Wayne’s för lite fika och en massa prat. Nicolina fick stanna hemma med pappa denhär gången, och det var så skönt att inte behöva ropa och springa efter henne, bara för en liten stund. Joline var nöjd som vanligt och slukade nästan en hel fruktpuréburk, hon gillar verkligen all mat dendär tjejen och det är jag så tacksam över! Devin var lika busig som vanligt och var lite överallt hela tiden, haha! Och Carro var lika underhållande som vanligt. Det är så roligt att vi har så mycket gemensamt, hon vill bl.a. också flytta till Sverige, och så är hon ju så lätt att prata med. Om bara tiden skulle gå lite långsammare så vi nångång skulle få pratat färdigt innan det är dags att åka hem, men vi tycks ha väldigt mycket att prata om hon och jag.

Nu är jag så trött, så trött, så nu ska jag bara borsta tänderna och slänga mig i sängen. Ny dag imorgon!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats