JANINAS

En kväll i skogen

Ikväll kände vi för att göra något lite annorlunda för lite omväxling i vardagen, så vi satte oss i bilen och styrde mot Sundom, till min äldsta storasyster. 
Vi hade planerat in en skogspromenad, men först överförde jag till mitt USB massa bilder som hon tagit på Nicolina för länge sen (det dyker säkert upp några bilder här), Nicolina fick äta middag på burk och sen åkte vi till skogs. 
Det var ett riktigt härligt ställe vi åkte till, man skulle ha kunnat sitta där och bara titta hur länge som helst, men det kunde vi ju förstås inte.
Nicolina yrade runt precis som vanligt, brydde sig inte alls om rötter och stenar, flög på näsan några gånger men hon var bara glad! Vi plockade lingon som jag har planer på att göra till sylt imorgon, har aldrig provat göra det men nu tänker jag slå till. Det blev inte någon stor mängd bär, men det gör ingenting.


Pappa och Nicolina spanar efter lingon.


Ett försök till vacker mamma-dotter bild, Nicolina dampade istället såklart och hennes ben förvandlades till spaghetti. SÅ typiskt Nicolina ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Sundombo: det mysiga stället är Härkänträsket. Följ Ormträskvägen, vik av till Timmerträskvägen…och där på vänster sida ligger det en bit fram.

stats