JANINAS

En pappafri vecka


Amen tjenaa! Oförskämt länge sen sist. Jag har tänkt på er flera gånger varje dag men har prioriterat livet utanför bloggen.

Vi har haft varma dagar och hängt i parken, solat, promenerat, och nu idag skjutsade vi pappa Daniel och hans kompis till flygplatsen. De ska till Warszawa (Polen) på festival och stannar där en vecka. Daniels kompis flickvän studerar där och det är hennes skola som ordnar festivalen och bokat en massa bra band. T.ex. Bullet for my valentine, Five finger death punch, Parkway drive och massa andra band i Daniels smak. Hans favoriter är Five finger death punch så ni kan ju tänka er vilken glad kille som pussade mig hejdå idag. Festivalen pågår fredag-söndag men eftersom de ska bo hos kompisens flickvän så stannar han där en vecka så han hinner göra annat också. Liiiite avundsjuk är jag nog allt, mest på alla billiga kläder som finns där och självklart några av banden också. Men jag har andra planer i sommar så mitt roliga kommer! Mer om det senare.

Så vi tjejer har en pappafri vecka framför oss. Det kommer nog gå snabbt för vi har mycket inplanerat. Imorgon kväll har jag och mina systrar systerkväll så då ska barnen vara hos min mamma över natten. Sen på lördag är jag förmodligen i Oravais för natten till söndag ska de sova där igen för jag jobbar ju på söndag. Så det blir en mommohelg för dem. Sen nästa vecka börjar de på ett nytt dagis, ett riktigt sådant. Hittills har de varit på ett tillfälligt gruppdaghem eftersom det inte funnits lediga platser, men det stänger imorgon så då flyttas de till det dagis som får lediga platser nu i sommar. Som tur så är det samma dagis som de ska börja på i höst så de behöver inte byta fler gånger.

Jag skulle ha mycket mer att berätta men nu tänker jag slänga mig raklång på soffan och kolla några avsnitt av Teen mom ifall det finns några jag inte sett. Annars blir det slötittande på tv innan det är dags för denna morsa att ge upp för idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. malin

    Hej, vilken sida använder du när du kollar teen mom? Hittar ingen bra!! :(

    JANINA SVARAR: Jag laddar ner (schh..) via torrentz.eu

stats