JANINAS

En sak mindre på listan

Nu kan vi stryka ännu en sak från vår inköpslista, nämligen en bröstpump. Jag fick köpa min storasysters som hon bara använt några få gånger, det känns betydligt bättre än att köpa en begagnad från någon okänd, för en splitterny skulle jag inte vilja slösa pengar på. Jag pumpade bara ut mjölk med händerna när jag ammade Nicolina, jag hade väldigt mycket mjölk i mina bröst så jag var tvungen att pumpa ganska ofta så det inte skulle bli mjölkstockning, det tog både lång tid och gjorde ont! Så denna gång ska jag ha en bröstpump redo. 

Här är en lista på några saker som vi har redan, och som fortfarande ska köpas förr eller senare. 

Bröstpump [x]
Vagn [x]
Skötbord [x]
Babysitter [ ]
Amningsbehå [ ]
Skötväska (tänker köpa en vanlig väska som passar att ha som skötväska) [ ]
Bärsele [x]
Babyskydd [x]
Plastad frotté [ ]
Sängmobil [ ]
Sängkläder och spjälskydd [/]
Mjölkuppsamlare [ ]

Mycket av det vi inte har så fick vi låna av någon annan när Nicolina var liten, därför måste vi köpa nytt nu. Men det är även mycket som vi har men vill köpa nytt helt enkelt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Anonym: Nej verkligen inte, jag ammade Nicolina tills hon var 10 månader och trivdes utmärkt från första början! och anledningen varför jag pumpade då var för att brösten producerade så mycket mjölk så jag var tvungen att tömma lite emellanåt så det inte skulle bli mjölkstockning.

 2. Anonym

  Hej. använder du bröstpump för du inte trivs med amning eller inte går? tänkte över att du inte "ammar" :) har själv funderat för de värkar lämpligt :)

 3. Malin

  Hej!
  Vi har en babysitter till salu ifall ni är intresserade. Nalle Puh-modell som vi köpte 2008 från Vauvatar (tror det hette så) på nätet.

  Går bra att höra av sig på e-mail: [email protected]

  Finns i Pedersöre.

stats