JANINAS

En sån rikedomEn helt suverän dag har vi bakom oss som jag kommer leva på ett bra tag. Hela dagen lång med bästis och hennes girls, kan det bli bättre? Det ser lugnt och harmoniskt ut på bild, men i verkligheten är det cirkus varenda gång. På ett bra sätt! (med lite knuffar och tårar förstås).

Det skiljer 11 månader mellan Nicolina och Yasmine, och de har varit nära vänner så länge de levt typ. Det skiljer 10 månader mellan Joline och Melina och nu idag har även de börjat knyta ett starkare band. Melina har lärt sig krypa och kommit ett steg närmare Jolines ”nivå”. Melina förstår ju inte så mycket ännu men man märker på Joline att hon förstår att de två hör till samma lag, så att säga. Hon förstår dock att Melina är mycket mindre och hon är väldigt försiktig trots att hon är nyfiken på sin lilla kompis. Precis så var de med Nicolina och Yasmine i början också.

Jag tycker det är så fint att se att den fina vänskap som jag och Hanna har, verkar ha förts vidare till våra tjejer. I två uppsättningar dessutom. Tänk vilken rikedom! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mamahannas

    Men tusen tack för en fantastisk dag fylld med en gnutta av allting! ♥

    JANINA SVARAR: Tack själv!! ♥

stats