JANINAS

Ensamma tills imorgon

Hela dagen idag och halva dagen imorgon är det bara jag och tjejerna. Pappa Daniel ska tatuera sig hela dagen idag för att sen åka raka vägen till jobbet för ett kvällsskift och både imorgon och på söndag jobbar han mellan 7-15. Så vi ser honom först imorgon när han slutar.

Känns rätt trist, mest för att det är så kallt nu så inte ens vi vill gå ut. -19 visar termometern nu och där tror jag vi drar gränsen. Så det blir en liten utmaning att hålla oss alla tre vid våra sinnesfulla bruk. Måste sysselsätta oss med annat idag, har tänkt baka nåt vid något skede och så var jag till bibban igår och lånade en hel hög med böcker. Hoppas illamåendet håller sig på någorlunda hanterbar nivå, annars lär det bli jobbigt idag.

Sånahär gånger ångrar jag extra mycket att vi flyttade hit. Det finns inget att göra ifall man inte har bilen hemma. Inga systrar som kan hälsa på mittiallt. Det saknar jag mest, mina systrar. Men det blir förhoppningsvis ändring snart!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pamela

    Måste vara en stooor tatuering om den räcker flera timmar att göra. :) Blir säkert snyggt! ;) Håller med om att det är tråkigt när det är för kallt… Vi måste ändå iväg och föra+hämta stora tjejen till skolan varje dag… Men playdates kan vara kul sånahär dagar! Barnen blir rätt rastlösa annars…

stats