JANINAS

Ett år sedan BF

Idag är det exakt ett år sen Nicolina var beräknad att födas. 
Den 14 december 2008, jag minns så väl när jag för första gången var till MVC, och hon räknade ut att bebisen borde födas det datumet. Då kändes det som en evighet tills dess, men tiden gick fort, och även om hon föddes 11 dagar ”för sent” så har det redan gått ett år.
Inatt drömde jag att jag var höggravid och skulle föda, jag låg på en sjukhussäng i jeans (?) Jag hade inga sammandragningar alls, men allt var ändå så verkligt. 
När jag vaknade slog det mig vilket datum det var, det tycker jag var rätt så häftigt :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats