JANINAS

Ett problem ur världen

Idag har jag varit så lat så jag har lagat makaroner med köttbullar till lunch. 
Väldigt enkelt, snabbt och inte vidare nyttigt heller. Men ibland blir det bara så!

Jag ska strax iväg in till stan, min sista teorilektion börjar först klockan 16:15, men före det ska jag träffa en vän och gå lite på stan. 
Nya skor till mitt födelsedagsfirande tänker jag inte fundera på längre, jag har helt enkelt inte råd med några nya skor nu! Så jag tror att jag tar mina kära Baby phat skor, som jag för övrigt bara har haft ca. 3 gånger. 
De är ju inte precis några skor man vanligtvis skulle tänka sig att ha på krogen, men det gör ju inte mig ett dugg rikare! Så Baby phat får det bli. De var ju heller inte så värst billiga, så de förtjänar nog att få komma ut på lite party. 

Men nu – sminka mig, sen bär det av in till stan. 
Daniel tycker bara det är skönt att få vara ensam hemma med Nicolina ibland,
och jag får lite ”ledigt” samtidigt, it’s a win-win situation

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats