JANINAS

Ettårskontroll


Idag klockan 10 var vi på 1-årskontroll. Lillan fick två vaccinsprutor och ska få den tredje om en månad. Stackarn blev helt hysterisk bara av att väga och mäta, hon minns säkert natten på sjukhuset rätt bra ännu. Men det gick snabbt om och även om hon låg lite på minus på viktkurvan så är hon ju nöjd och både ser och verkar välmående. Anledningen till att hon inte gått upp i vikt så bra är förmodligen när hon blivit så svår att mata, det är inte maten som hon inte vill ha, utan hon vill bara visa att hon har egen vilja. Hon går i sin systers fotspår! Hon har dessutom börjat gå i princip hela tiden så det tar säkerligen mycket energi det också.

Sen vill jag även tillägga att hon nu vid ett års ålder har tre tänder uppe och tre nere, säger oj, mamma, pappa, iiaa (iihahaa), vinkar och pekar på det hon vill ha / dit hon vill gå. Klättrar överallt och härmar allt Nicolina gör. Lilla skruttan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. madde

  Hej!
  Det hade varit kul att veta vad du hade för graviditets symptom när du väntade flickorna? ”visste” du innan du gjorde ett test att du var gravid? :-) Eller hur var stunden då ni fick reda på det?

 2. Sandra

  Gud så söt hon är!
  Snälla, kan du göra flera videoinlägg?
  Tycker de är jätte kul att se på:)
  Kram

  JANINA SVARAR: Visst är hon! :) Jag kan försöka ha fram kameran oftare ;) Kram!

stats