JANINAS

Facebook – the place to be

Som ni ser (om ni kollar i menyn) så har jag skapat en offentlig facebook-sida som alla mina läsare kan snoka på :)
Jag har fått så många vänförfrågningar på min riktiga fb nu redan, men eftersom jag skriver de flesta uppdateringarna där på dialekt (och bara godkänner förfrågningar från folk jag känner) så är det väl enklast om jag har en separat för bloggläsare. 

Vi får ju se hur bra den kommer till hands, om den inte riktigt känns nödvändig är det väl bara att ta bort den efter ett tag. Men jag ska i alla fall göra mitt bästa och uppdatera och sånt :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats