JANINAS

Femte födelsedagen

Idag fyller vår älskade Nicolina hela FEM år. Även om hon beter sig som en femåring så har jag svårt att förstå att hon redan hunnit bli så gammal, fem år är ju jättelång tid. Och samtidigt kan jag inte minnas ett liv utan henne, konstigt det där.

Vi har kalas först på lördag så idag har det varit en rätt normal dag hemma bara. Eftersom det blev så sent igår kväll innan vi kom oss i säng sov barnen längre än vanligt idag, och vi hann vakna före och väcka Nicolina med sång och presenter. Barnen har lekt med sina julklappar (som för övrigt var sjuukt bra i år! Stort tack till alla släktingar) och så har Nicolina fått bestämma både vad vi åt till lunch och vad vi skulle göra efteråt. Hon valde hemgjord pizza och en promenad efter maten. Riktigt bra val.

Vi är alla rätt trötta idag så ikväll tar vi det lugnt. Jag har en film från imorse som jag försöker få upp på videofy men eftersom de tagit bort funktionen som gjorde att man kunde ladda upp från datorn så måste jag ladda upp den via telefon, och det går minsann trögt. Dåligt, videofy, mycket dåligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats