JANINAS

Fick min födelsedagspresent i förskott

Igår dog min telefon, så jag satt hela eftermiddagen och bannades och hade smått panik eftersom jag inte har råd att köpa en ny. Senare på kvällen smög Daniel upp bakom mig och räckte fram min födelsedagspresent. Tydligen hade han fått nog av allt mitt gnäll som han fått stå ut med sen sommaren och köpt en ny telefon åt mig! Fatta vilken lycka, och vilken bra tajming!

Nu kan jag äntligen blogga och nörda mig på instagram (där jag btw heter janina_nylund, och Daniel som skaffade ett account igår heter _duxx_ ) på min egen telefon. Happiest girl in the whole wide world!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. madde

    Hej! Vilken supermobil du fått! :) Jag och min sambo har gemensam ekonomi och upplever det svårt att köpa presenter till varandra utan att den andra ser det på kontoutdrag eller internetbanken. Hur gör ni? Det är ju så trist när man kan se hur mycket pengar han tagit ut när jag nu fyller år snar… Och har jag önskat mig något som jag vet summan på och han har tagit ut just den, jaa.. Då är det inte svårt att gissa vad jag ska få..

    JANINA SVARAR: Vi har inget gemensamt konto även om ”mina pengar är hans, och hans pengar är mina”. Beställer vi nån present så tar vi det på räkning, och då gäller det bara att paketet inte kommer till dörren. Annars går det bra!

stats