JANINAS

Fina ord

en annan mamma  (m*******@hotmail.com) om Nicolina hoppar:

Hej! För det första, hon är underbart söt er lilla tjej! Sen måste jag bara skriva ett par rader…har följt bloggen nån vecka, och jag är så imponerad av er som föräldrar! missförstå mej ej, jag tror ej att unga föräldrar skulle vara sämre, men du ger ett så moget intryck och du verkar så lugn med er lilla N…hoppas du förstår att va stolt över dej själv! Du är en super mamma åt Nicolina!

Det är kommentarer som denna som gör en på världens bästa humör!
TACK åt dig och alla er andra som har skrivit fina rader i kommentarsrutan! Jag tror inte ni förstår hur glad ni gör mig, jag blir alldeles varm i hela kroppen ♥

Alla vill vi ha bekräftelse och höra att vi är duktiga. Att vara mamma är ett enormt ansvar, och även om jag gör mitt bästa och även om jag innerst inne vet att jag är en jätte bra mamma åt Nicolina, så känner jag mig ännu bättre när jag får höra det från någon annan.
Tack för alla fina ord!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag kan inte annat än hålla med "en annan mamma"! Ni verkar vara toppenföräldrar åt er lilla tjej. Ni är ett bra bevis på att "åldern har ingen betydelse" :) Ha en riktigt skön skolvecka!

stats