JANINAS

Finally on my feet again

Fyfa-an vilka dagar vi har bakom oss. Natten till söndag var det Nicolinas tur att bli sjuk och på morgonen kände både jag och Daniel att vi inte heller mådde bra. Det blev bara värre och värre och vi fick verkligen kämpa oss igenom dagen. Joline hade ju frisknat till redan på fredag så hon var i full gång och krävde all uppmärksamhet. Det borde vara förbjudet att båda föräldrarna blir sjuka samtidigt, och ändå har vi lyckats bli det nu två gånger i rad.

Vi har alla mått rätt illa sen dess men börjar så smått vara återställda. Idag var första dagen sen i lördags som jag klarade av att äta mat, har levt på blåbärssoppa, knäckebröd och banan de senaste dagarna. Nu är jag så trött på allt som har med illamående att göra och hoppas verkligen vi får vara friska nu åtminstone någon månad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  I april fick vi alla magsjuka :P Jag, mannen och sonen.. och till råga på allt var ju jag också gravid i femte månaden :P Kan säga det var olidligt, men ändå var sonen som var mest pigg av oss… och har aldrig sett karln så sjuk så länge vi varit tillsammans (vilket nu blir snart 6 år)…

  JANINA SVARAR: Vi blev sjuka i två omgångar i februari :S Först blev Joline sjuk, sen Nicolina en vecka senare, och så Joline igen, och så Nicolina igen, och så vi till sist.. det tog en hel månad innan vi hade magsjukan ur huset! Kändes som en evighet. Då blev vi föräldrar sjuka samtidigt när barnen blivit bättre, och då önskade jag faktiskt att de fortfarande var sjuka för de var fulla av energi och ville ha mat (det gååår ju inte att laga mat när man mår så illa) och leka. Fy!

 2. Helena N

  En månad??!! Nej, nu får ni allt vara friska minst resten av året, och därmed basta! :-)
  Vad skönt att ni börjar bli på bättringsvägen nu.
  Jag håller med dig, det borde verkligen vara olagligt att man själv blir sjuk samtidigt som sina små barn, man orkar ju inte ens med sig själv när man är så där dålig.

  Massa cybervitaminer och tillfriskning skickar jag till er.
  Kramis Helena N

  JANINA SVARAR: Jaa det tycker jag också!! Men tyvärr brukar man ju inte hålla sig frisk så pass länge denhär tiden på året, med barnen på dagis :( TACK! <3

stats