JANINAS

Flyttkaos

Det blir inte mycket uppdatering här nu de närmaste dagarna när vi är mitt uppe i värsta flyttkaoset. Ska försöka flytta typ allt till den nya lägenheten framtill måndag och det är inte världens enklaste som höggravid och med två barn att ta hand om samtidigt. Om vägen mellan lägenheterna ändå var hälften kortare skulle det genast kännas så mycket enklare.

Vi hörs när vi hörs, och vill ni se nån form av uppdatering är det min instagram som gäller! janina_nylund.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. nicole

  Hej janina!
  Tycker att du är en sån stark kvinna som tar hand om barnen och är ung! ! Women power to us :-D.
  En annan sak som jag tänkte på som min vän och jag hade en diskussion om var igår på uppdrag granskning så finns de nätpedofiler som tänder ex på flickor som ex hjular lr liknande .såg inte programmet sj neb tänkt på det eftersom allt fler lägger ut bilder på sina barn nakna på internet och det finns idioter som är sjuka och missbruker andras bilder på fel sätt.
  Har du haft tanken någon g när du lägger ut bilder pp barnen i ex bara underkläder? ?

  Är jätte rädd sj att något sådant skulle hända mig o mina barn bara vara försiktig janina. Hoppas du förstår min kommentar utifrån mamma perspektivet:-)
  Kram från en trogen läsare

  JANINA SVARAR: Hej och tack för komplimangen! :)
  Till din fråga. Det har jag tänkt på många gånger, men det är inte ofta jag lägger upp bilder på barnen i underkläder, det händer typ aldrig. Sen tror jag inte dessa nätpedofiler sitter och söker bilder på just min blogg, kanske dumt att tänka så men så känner jag.

 2. Rebecka

  Är själv mitt i flyttkaos och det är ju jobbigt redan utan barn och gravidmage.. förstår att det känns tungt.. :/ och när körsträckan är över 80km / väg får du för all del säga att vägen känns lång!! Lycka till i ert nya hem och hoppas att ni kommer att trivas :)

 3. Michelle

  Kan vara så jobbigt att flytta alla saker och möbler innan man vet vart allt ska placeras och sen alla småsakerna som man aldrig använder men ändå inte riktigt kan slänga eller ge bort som man bara måste spara.

  Ska i alla fall bli så kul att se hur ni får det sen! :) kämpa på!

 4. Sofia

  Hej, rekommenderar du dendär acne killer masken som du hade använt? såg en bild på instagram!

  JANINA SVARAR: Hejsan! Faktiskt så tyckte jag inte den var särskilt bra alls, fick typ samma resultat som av alla andra peel-off masker jag provat (och det är många), alltså huden kändes len och fin strax efteråt men inte desto mer resultat än så. Nog har jag fortfarande lika ”oren” hy som jag hade före. Kanske fungerar den bra om man använder den regelbundet, det kan jag inte veta eftersom jag bara fick två prover. Jag tror nog hyn har mer med kosten att göra, så då kan man lika gärna använda sig av t.ex. honung istället som ansiktsmask, som är utan kemikalier och slopa produkter som har en tendens att ge mer akne, som t.ex. choklad och chips. Det är min åsikt! :)

 5. Ida

  Jag brukar inte kommentera så mycket. Men nu var jag bara tvungen. Personligen tycker jag att det var dumt att kommentera av Kajsa att du alltid har något att klaga på. Det stod att det inte var illa menat. Men jag skulle i alla fall tagit illa upp av en sån känslokall och Ogenomtänkt kommentar. Och så tycker jag att Kajsa ska ta och läsa din blogg ALLA inlägg innan hon kan påstå att du ska vara nöjd med det du har.
  Du har uttryckligen berättat varför ni köpte lägenheten och varför du vill flytta osv. Visst ska man vara nöjd över det man har. Men du har heller inte visat att du inte är nöjd över det du har.
  För vad skulle det egentligen vara för Blogg om man inte får skriva rakt från hjärtat.
  Istället tycker jag att det är bra av er som flyttat och insett att ni inte trivdes utan vill flytta tillbaka till Vasa. Hur ska man veta var man egentligen trivs om man inte prövar olika saker. Och mår man inte bra av att bo på ett ställe. Så ska man ju såklart inte bo där.
  Nej jag tycker att Kajsa ska ta och tänka över sina egna fel och brister och sluta ”klaga” på andra. För jag tror knappast att det bara kommer positiva ord ur hennes mun.

  Du är Stark Janina. Vi är många som beundrar dig. Fortsätt som du gör. Hoppas allt går bra, många kramar till hela familjen! :) <3

  JANINA SVARAR: Tusen tack kära du! <3

 6. Jenny

  Ja fy fasen flytta är ett jäkla projekt!! Jag tycker inte alls att du är negativ, skönt med någon som skriver som det är ju.
  Ibland känns livet skit trots allt fint man har och så måste det få vara ibland. jag beundrar dig som klarat den otroligt tuffa graviditeten och allt så bra!
  Lycka till med allt flyttstök och försök ta hand om dig själv lite också.
  Tack för en underhållande och ärlig blogg!! Jag läser allt du skriver med stort intresse.
  KRAM //jenny

  JANINA SVARAR: Visst är det det! TACK för din peppande kommentar och för att just du läser min blogg! <3

 7. kajsa

  Jag har nästan aldrig kommenterat din blogg, men nu vill jag göra det och det är ingen illa menat! Men jag tycker att det låter som att du aldrig är nöjd, nu har ni ju fått lägenhet precis som ni velat och det är väl perfekt. Men nu är vägen så lång osv osv. Var nöjd med det du har! Förstår absolut att det är jobbigt att sköta två barn samtidigt som du är höggravid men jag tycker att det låter som att Vad det än är så är det alltid något att klaga på.. well well ha det bra, ville bara säga vad jag tycker och att du ska vara nöjd med vad du faktiskt har och nu har ni ju fått det som ni önskat.

  JANINA SVARAR: Vadå ”vägen är så lång osv osv.” ? Det var väl bara den långa vägen som var negativt nu, och förstås att det är jobbigt att ta hand om två barn samtidigt som man flyttar men det är väl jobbigt för vilken mamma som helst oavsett gravid eller inte? Jag vet att jag låter väldigt negativ ibland, och det är för att det mesta känns jobbigt just nu med tanke på att jag är så trött, mår illa och har en stor kula i vägen. Tänker inte försköna vardagen och jag påpekar ofta hur skönt det ska bli att flytta (har skrivit SÅ många positiva inlägg om just det btw), men att det är jobbigt går inte att komma ifrån. Hur härligt det än är att äntligen flytta så blundar jag inte för att själva flytten är jobbig med allt packande och bilsittande (då dessutom med åderbråck som gör mer ont när jag sitter i bil långa sträckor). Det har inte alls att göra med att jag ”aldrig är nöjd”, för nöjd över att få flytta tillbaks är jag såklart. Men ATT FLYTTA är alltid jobbigt.

stats