JANINAS

Förberedelser

Jag sitter som bäst och googlar recept som vi ska ha till dopet på lördag, det blir pizzabullar, cupcakes och en ”chokladkladdkaka”. Vi skippar den traditionella doptårtan, jag blir arg bara av att tänka på garneringen så det känns bäst att låta bli. Eftersom vi inte blir så många (skööönt) så tänkte jag baka pizzabullarna imorgon, och cupcaksen på lördags morgonen. Dopet är först klockan 16 så vi har ganska bra med tid före det börjar, sen så har min storasyster Jenny (även blivande fadder åt Joline) erbjudit sig att baka kladdkakan, så då behöver jag inte fokusera på så många olika bakverk. Tack! ♥

Idag 14:45 ska vi till BVC på Jolines 5 månadskontroll, efter det åker vi till butiken och handlar det som behövs till dopet. Nicolina vaknade redan klockan 6 idag så hon måste nog ta en tupplur innan dess, annars har vi nog en gnällig unge att handskas med senare idag.

Sen vill jag bara be er om en liten tjänst! Det är nämligen så att vi är med i babyshops tävling nu igen, denna gång är det ”Vinterns skönaste unge” som gäller. Gå in och gilla vårt bidrag, på så sätt hjälper ni oss att få upp juryns ögon för bilden på Nicolina. Förra tävlingen hade vårt bidrag flest röster, men det är ändå juryn som väljer en vinnare så det blev en annan som vann, men nu försöker vi igen! Så pliiiiiiz, KLICKA HÄR och gilla!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats