JANINAS

Forgive me father for I have sinned


Bilder från Pinterest.

Så känns det faktiskt. Jag är nog den sista att längta efter vinter och jul. Jag har aldrig träffat nån som hatat snö och jul så mycket som jag gjort hittills i mitt liv, men i år kan jag av någon konstig anledning knappt vänta tills marken blir vit (första snön kom ju igår men de flingorna räknas inte) och man med gott samvete kan börja lyssna på julmusik. Jag trodde aldrig detta skulle hända! Nu är jag SÅ klar med höst och brunt och grått, nu vill jag ha frusen mark och vita hustak.

Och så en liten trudelutt jul på det..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P1rTSGil0Ww[/youtube]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats