JANINAS

Förr i tiden

Gud vad skönt att få sova ut ordentligt! Jag gick och la mig redan vid 22:30 igår kväll, hade sån hemsk huvudvärk. Sov till 9 imorse, vaknade förstås för att amma några gånger under natten men OJ så skönt att få vakna av sig själv! Låg och drog mig med Joline till halv 11 (!!), då somnade hon om och jag steg upp och åt frukost. Nu ska jag strax väcka Daniel och hoppa i duschen, svärmor kommer och hälsar på kring 12. 

Jag kollade igenom alla gamla skolfoton och sånt igår när jag var hos mamma. Vad roligt att se hur man såg ut, men sorgligt på ett vis. Tiderna som varit kommer ju inte tillbaka, även om det mesta är sånt som man är glad att är förbi, så finns det också tider som man gärna skulle uppleva en gång till.


Jag frågade av Nicolina om hon ser vem det här är, hon funderade en stund och svarade sen ”Ciina”, fast det är nog jag, när jag var 4-5 år?


Och här är jag när jag var 7 år. Jag var så stolt mina tonade slingor som mamma hade gjort åt mig och Josefin, haha!


Här var jag 9 år tror jag. Jag minns hur jag hatade att fotografen tvingade oss att le ”med tänderna”. Har alltid hatat mitt leende, det är först nu de senaste åren som jag accepterat mitt smile, men det har ändrats så väldigt mycket också så kanske därför.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats