JANINAS

Första bloggträffen

Idag var det då dags för Bloggträff. Det var fb gruppen Finlandssvenska bloggare (skapad av Tidstjuven och ZiiO) som allt började med. Nu var det dags för första träffen och det ordnades i fyra städer samtidigt. Jakobstad, Vasa, Åbo och Helsingfors.

Stolt Vasabo och bloggare som man är så var jag ju nog tvungen att delta, även om jag hade väldigt mycket annat att göra idag. Nicolina fick hänga med, fast hon tyckte nog inte det var lika roligt som hon hade förväntat sig. Hon satt mest och suckade, men efteråt när jag frågade hur hon tyckte det var så sa hon nog att det var roligt. Konstig typ detdär!


Såhär såg vi ut då. (Inte så värst) unga mamman och Nicolina.


Vid vårt bord satt till en början Ann-Sofie, Satu och Nina. Sen flyttade vi alla om lite och diskuterade olika frågor ang. finlandssvenska bloggare. Många bra idéer skapades och man blev riktigt inspirerad.Träffen ordnades på café Ylikiva. Det var första gången jag var dit och jag blev smått kär i stället! Så mysig och hemtrevlig miljö.En lyckad träff var det! Jag hoppas det ordnas fler liknande events i framtiden. Nu hann man inte riktigt bekanta sig med alla och är man som jag och är rätt blyg och tillbakadragen i större folkgrupper så känns det lite pirrigt och man hinner kanske inte slappna av riktigt innan det är över, men det är nog något som skulle ändras bara sånt här skulle hända lite oftare. Finland är ju inte på samma nivå som Sverige när det gäller bloggar, så det känns ännu lite ovant och i alla fall för mig tar det en stund att greppa att vi alla bloggare har (åtminstone) en sak gemensamt och de funderingar jag har kring bloggandet har förmodligen de flesta andra bloggare också.

Nu blev det kanske lite flummigt men det får det va isåfall. Imorgon har vi 3-års kalas så nu ska jag försöka tysta ner hjärnan som går på högvarv och förhoppningsvis få en god natts sömn. Hörs imorn!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Tänkte bara säga att gud du e snygg på den där första bilden!! Det är du förstås annars också men den där var riktig så där EXTRA WAU!! :)

  JANINA SVARAR: Thank you! :D

 2. JoLi

  Alla 4 träffar verkar ha varit populära :)
  Måste berätta att jag blev inspirerad av ditt evighetsprojekt och satt igång med vårt, så tack!

  JANINA SVARAR: Vad roligt att höra! :)

 3. TIDSTJUVEN

  Härliga bilder! Det var jättekul att träffa dig och Nicolina igår. :)

  Jag håller verkligen med dig om att bloggträffar borde ordnas oftare, och idéer till framtida evenemang finns det ju verkligen gott om efter gårdagen. :D

  JANINA SVARAR: Tack! :D Det var jätteroligt att va med :)

 4. Sara

  Jag hoppas också att det ordnas :) det var jättetrevligt! Och jag är likadan när det gäller större folkgrupper som man inte känner. Lite mera tid så hade man säkert också hunnit prata med nästan alla :)

  JANINA SVARAR: Sant! :) Två timmar är nästan för lite för att hinna släppa nervositeten, men händer sånt här oftare blir man säkert mer avslappnad :)

 5. Malin

  Ser verkligen ut som att ni också hade en rolig träff :) Det hade vi också här nere i Åbo. Kul att Nicolina fick joina också, hon är ju en liten blogg-kändis hon också :)

  JANINA SVARAR: Vad härligt! :D Joo klart Nicolina skulle med ;)

stats