JANINAS

Första dagen i Dagklubben


Bilden på Nicolina är tagen imorse. Hon var riktigt taggad inför Dagklubben, och ville helst inte alls att jag skulle följa med. När vi kom dit gick hon raka vägen in och satte sig ner och ritade en häst, sen brydde hon sig inte det minsta om mig, hon kollade inte ens på mig när jag sa hejdå. Jag satt bara där 15 minuter innan jag skulle gå en promenad så Joline skulle få sova, så Nicolina var nöjd. Hon är så himla självständig! Allt hade gått bra och hon ville inte följa med när vi skulle gå hem, och det tar vi bara som något positivt.

När Dagklubben var över följde Josefin med oss hem. Så vi värmde på gårdagens plättar (jag hann inte göra någon mat) och bara slappade. Det känns minsann att jag inte är van vid att ha väckarklockan att ringa och börja dagen med att gå i stan, man blir mycket tröttare då fastän man är van att vakna tidigt. Att få gå hemma och lata sig hela förmiddagarna är det bästa som finns!

Men än får jag inte gå och lägga mig, för ikväll mellan 19-22 ska jag sitta i Sluta Panta’s chatt och besvara frågor om livet som ung och gravid/mamma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Hej!
    Jag undrar om du får nångra pengar eller annan ersättning för det arbetet du gör när du sitter i chatten och din text som publicerats hos dem? :) Jag läste din text och tycker den är jättebra!

    JANINA SVARAR: Nope, inte vad jag vet av! Gör det väl nog bara för rolighetens skull :)

stats