JANINAS

Första dagen i jobb & dagisinskolning

Igår var första dagen i jobbet, och även om det var ovant att vara så hurtig en söndagsmorgon så gick det förvånansvärt bra. Men OJ så slut jag var när jag kom hem! Satt och gäspade konstant i bilen på vägen hem och sen låg jag som en klubbad säl i sängen flera timmar. Piggnade till mot kvällen men fick nog strunta i att gå en promenad. Jag tränade nog tillräckligt i jobbet ändå.

Idag har vi varit med barnen på inskolning vid gruppdaghemmet där de kommer börja vara måndagar och  tisdagar när jag jobbar. Det är bara fyra andra barn där och den äldsta är väl kring 2,5, så jag är lite orolig att Nicolina kommer bli rastlös där. Hon är på en helt annan nivå än de andra och skulle nog trivas bättre bland andra fyraåringar. Joline däremot verkade trivas bra och var nyfiken på alla leksaker och de andra barnen. Ska ringa och se om det faktiskt inte finns plats/kommer finnas plats snart för åtminstone Nicolina på något dagis här i närheten, vi vill ju att dagis ska vara ett ställe som hon trivs på och där hon hittar kompisar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Grattis till jobbet och välkommen till pcs gänget. ;) Här har du en jobbarkompis (inte för att man ser så mycket av sina jobbar kompisar när alla är på olika ställen) som kikar in hit nu som då men inte lämnar så mycket spår efter mig!

  JANINA SVARAR: Åh vad roligt! :) Tusen tack!

 2. madde

  Hej!
  Va kul att ha börjat jobba! Måste kännas skönt :) Kommer Nicolina och Joline gå på ”dagis” i vasa eller i byn där Daniel bor just nu? (glömt bort vad stället heter) :)

  JANINA SVARAR: Vi kommer nog flytta tillbaka hit allihopa riktigt på riktigt, så de går på dagis här i Nykarleby :)

stats