JANINAS

Första gången på skridskorIgår kväll åkte Nicolina skridskor för första gången, och det gick jättebra! Till en början kunde hon förstås knappt stå på benen, hon vinglade och föll genast när hon försökte gå framåt, men redan efter en liten stund så kunde hon ta sig fram helt på egen hand. Först höll Daniel i henne hela tiden, men sen turades vi om att gå tätt bredvid så vi kunde ta tag i henne när hon tappade balansen, men hon var en riktig kämpe och skulle klara det själv så vi fick inte riktigt hjälpa till så mycket som vi kanske ville ;)

Skridskobanan vi var till är en parkering här nära som de gjort om till en skridskobana, men den var i väldigt dåligt skick. Så nästa gång vi ska ut och öva så far vi nog till den riktiga skridskorinken. Den ligger väldigt nära var vi bor så dit kan man lätt gå när som helst.

Ååh, jag är bara så jättestolt över Nicolina! :) ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Johanna: Tack så mycket! :)
  Ojdå, det har jag aldrig hört om faktiskt. Tack för att du berättade det!

 2. Johanna

  Du är en världens bästa mamma kan jag börja med! Det är ett sådant nöje att läsa dina inlägg!

  Jag vill bara göra dig uppmärksammad på en sak, hur duktig Nicolina än må vara så kan hon stupa på huvudet, en cyckelhjälm går rakt itu vid en sådan smäll och risk för skallbenet gör likadant. Satsa på att köpa en riktig skridskohjälm.

  Fortsätt med det du gör bäst, vara en fatastisk mamma!

 3. Elin

  Oj, så duktig hon är! Och kul att hon ville klara av det själv, en del barn kan ju vara lite rädda för nya saker :)

stats