JANINAS

Första gången till frissan & sidecut


Idag hade jag bokat tid hos frisören åt mig och Nicolina. Först ut var Nicolina och hon skulle bara klippa lite av topparna och luggen. Hon var jätteduktig och satt så tyst och lugn från början till slut, och när hon var färdigklippt fick hon välja sprayfärg som hon fick slingor av. Hon blev så fin!

Sen var det min tur. Jag skulle färga utväxten, lägga i lite färg i resten av håret och klippa luggen. I mars var jag och klippte bort rätt mycket från topparna så de har inte hunnit bli slitna ännu. Men saxen (och rakmaskinen) fick ändå åka fran mer än till luggen för jag bestämde mig för att göra en sidecut! Har varit sugen på en enda sen i höstas men inte riktigt vågat ännu. Men nu tyckte jag det var dags för en förändring (och så gjorde ju min största idol Avril samma sak för ett tag sen) så håret fick ryka. Känns förstås ovant men jag (och Daniel) gillar min nya frisyr. Den passar min stil och personlighet perfekt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Jättejättesnyggt hår! :) Har själv också i snart ett år funderat på att göra något ”radikalt” åt mitt hår, men vågar inte riktigt ännu… :)

  2. Heidi

    Jättesnyggt! Passar dig superbra! :) Kommer ihåg när jag rakade min side-cut, hade sån panik när jag såg allt hår som trillade av. Men ett och ett halvt år senare är jag fortfarande lika nöjd. Det lönar sig att bli van med trimmern dock, då jag iaf varit tvungen att snygga till den med några veckors mellanrum. Och var försiktig när du trimmar själv! Jag lät sidecuten vandra lite för högt upp och kände mig lite obekväm ett tag innan den hunnit växa ut en bit och jag kunde trimma om den ;)

stats