JANINAS

Första lägenhetsvisningarna inbokade

Vi hann bara åka iväg mot Vasa imorse så fick Daniel ett samtal från en eventuell köpare. Sen en timme senare ringde en till. Vi var så glada båda två för även om de bara är intresserade ännu så är de ju ändå INTRESSERADE! Man ringer ju inte och bokar tid att komma och se på en lägenhet ifall man inte är på jakt efter en, och priset vet de ju redan om så det återstår väl inte så mycket då sen. Ett Ja eller Nej är allt som fattas! Förhoppningsvis då ett Ja.

Vi trodde inte det skulle gå såhär fort innan nån hörde av sig, så vi är såklart positivt överraskade att två hörde av sig redan dagen efter att annonsen lades upp. Nu gäller det att städa i alla vrår och skåp och göra lägenheten riktigt fin och inbjudande, köpa citroner och lime att lägga i en skål och blommor till köksbordet och hela faderullan som man läser om i tidningarna. Det finns ju olika knep man kan ta till när man ska sälja en bostad för att ge ett extra bra intryck, har ni några bra får ni gärna dela med er! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mella

  Bort med personliga prylar, fräscha blommor och frukter framme.
  Har D fått jobb i Vasa när ni ska flytta, eller blir det att pendla igen?

 2. Daniela

  Jag säger mittemot alla andra. Baka INTE bullar! Det kan ge intryck av att ni döljer dålig lukt som tex. mögellukt. Städa istället så det doftar rent, plocka undan allt extra (det ska vara löjligt undanplockat), bort med alla personliga tavlor (dvs. porträtt), sätt fram fräscha blommor och ha framme ljus, se också till att barnens rum är organiserade osv. De som kommer och tittar ska kunna föreställa sig själv att bo där utan att behöva tänka bort en massa onödiga prylar.

 3. B

  Att du ens tvekar på att få den såld! Har iofs bara sett bilder men jag tycker den ser jättefin ut. Hade slagit till om jag haft chansen iaf! :) Lycka till och uppdatera oss gärna om hur allt går :)

 4. A

  Min mamma är fastighetsförmäklare så hon brukar säga att det skall vara städigt, onödiga saker bort, så att det är inte aldeles för mycket saker framme, blommor, ljus och doft av nybakade bullor :) Lycka till med försäljningen!

 5. Malin

  Köp färdiga kanelbullar ur frysdisken och grädda/värm i ugnen. Mums för er och besökarna får njuta av doften. Detta i kombination med nyvädrad lägenhet med frisk och fräsch luft. Välstädat tilltalar definitivt mej och att allt extra krafs är undanplockat. Om inte annat så kan de eventuella köparna då för sej att de också kan hålla bostaden lika prydlig och fräsch. Därtill lite tända ljus här och där och är det kväll så lite stämningseld i kaminen. Lycka till :)!!

 6. Erica

  Vi har nyligen sålt en bostad via en förmedling och fick många tips därifrån. Det viktigaste: städa, städa och städa!!!!! Plocka bort ALLT onödigt! Dvs allt som står på köksbänkarna, bokhyllor, nattduksbord! Allt extra skall bort! Vi började packa före visningen och fick på så sätt bort allt extra, typ inredningsgrejjor o dylikt! Tänk ”tomma ytor” så blir det nog bra! :)

stats