JANINAS

Första morgonen på egen hand


Nu har första morgonen passerat, och jag kan konstatera att det gick bättre än förväntat.

Joline sov hela natten och åt 3-4 gånger, Nicolina väckte mig lite före 7 och kom och la sig bakom mig när jag ammade. Trodde de båda skulle somna om men det visade sig att båda ville stiga upp istället, så det gjorde vi. Fixade frukost åt Nicolina och sen åt mig själv, med Joline i famnen. Klädde på henne och la henne på soffan (som ni ser i dagens första inlägg) så länge jag åt min gröt, sen lite före 10 gick vi ut. 

Nu ska jag amma lillan, sen fixa luch åt storasyster. Och så småningom kommer Daniel hem. En väldigt bra dag hittills med andra ord :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Clara

    Åh!! Så söt :) Måste bara fråga var du har hittat "björn-dräkten" hon har på sig? Min kompis ska ha barn vilken dag som helst och jag har letat efter just en sån att ge henne :) ûbersöt!!

stats