JANINAS

Första möten

Eftersom vi varit sjuka allihopa en efter en sen vi kom hem från BB så har vi inte haft några släktingar eller vänner på besök sen lillan kom. I lördags blev hon två veckor gammal och då träffade hon sin mormor för första gången. Då var det kalas eftersom min storasyster både tagit examen och fyllde år samtidigt. Min mormor och morbror som bor i Umeå var också där så även de fick träffa lillkorven. Sen igår kom min bästa vän Hanna och hennes familj och hälsade på och senaste gången vi träffades var jag ju gravid. Alla som träffar Milou tycks bli förälskade, och det är ju inte så konstigt då hon är så ljuvlig 

Så vi har med andra ord haft fullt upp med att umgås med släkt och vänner denna helg. Det har varit jätteroligt! Känner mig väldigt sällskapssjuk nu efter att ha varit så osocial hela graviditeten. Har ju inte velat göra annat än gå hemma när jag mått så illa hela tiden. Är så glad att den tiden är över nu och att jag fått tillbaks mig själv, och alla i min närhet känner förmodligen likadant.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tina

  Kan du inte skriva mer om Milou. Hur/när bestämde ni er för namnet? vad fanns det för andra förslag? vad ska hon heta mera? :)

  JANINA SVARAR: Det kan jag göra! :)

 2. Therese

  Vad var det för järntillskott du använde under graviditeten? Tyckte du att det var skonsammare mot magen än dom andra du testat?
  Ni har fått en så söt dotter med så fina ögon! :)

  JANINA SVARAR: Jag har alltid använt Hemofer Plus och aldrig fått några biverkningar! Har inte vågat prova på annat eftersom jag haft problem med magen från första början när jag varit gravid.
  Tack så mycket! :)

stats