JANINAS

Första natten hemma

.. gick riktigt bra. Joline sov lugnt hela natten och vaknade bara för att äta ungefär 5 gånger. Efter varje gång hon ätit somnade hon genast om. Jag låg i sängen och ammade och somnade med henne vid bröstet till sist, Gud så härligt det var att vakna upp och ha henne så nära, utanför magen :) ♥

Så i och med hur bra natten har gått så är jag relativt pigg idag. När lillan vaknade för att äta imorse passade jag på att genast göra dagliga tvätten och böt om från pyjamas, sen var hon faktiskt vaken en timme ungefär. Då låg hon i pappas famn och njöt så länge jag åt frukost. Just nu ligger hon här bredvid i sin vagn och sover, Nicolina är iväg på en kurs med syster/moster Jenny så hon kommer hem först klockan 13.

Jag ska börja skriva förlossningsberättelsen redan idag har jag tänkt, jag är så ivrig att berätta :) allt är så tydligt så jag behöver inte mer tid att bearbeta allt.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. S&A

  Hej!
  Vi är två tjejer som har startat en blogg i syfte till att få folk att våga det som man egentligen inte vågar. Med hjälp av tips från oss, men också som ni själva skickar in och hjälper varandra. Vi tipsar även om bra böcker, filmer, serier, mat och träning. Allt för att färhöja ens självkänsla. Senare kommer vi också ha foto- och skrivtävlingar. Besök oss och berätta gärna vad ni tycker. Ni hittar oss på http://www.vagaforattvinna.blogg.se
  Ha det bra, S&A!

 2. Frida Granvik

  Hej. Grattis till lilltjejen. Åh, så vackert namn hon har. Lycka till med bebisen o hoppas allt går bra.

 3. Anonym

  Alltså vad är sannolikheten att ni namnger ert barn med ett namn jag har tänkt ut i flera år redan åt mitt blivande barn? Nåjåå, eftersom jag inte har något barn ännu, kan hända jag aldrig får några eller bara får pojkar kan ju åtminstone en liten människa glädjas åt att ha (enligt mig) världens finaste namn. I annat fall kan det ju faktiskt få finnas fler Joline på denna jord. Så stort grattis åt er lilla krabat!

 4. Isa

  Oj vilken underbar tös! Och vilket fint namn hon fått också :) Grattis så jättemycket igen och hoppas ni mår bra allihopa! Hur har Nicolina reagerat på att plötsligt få ha sin syster ute?

 5. lina

  Har Nicolina träffat sin lillasyster än? :-) eller har ni haft "egentid" första dagarna? Förstår att Nicolina är hur glad som helst! :-)

stats