JANINAS

Fredag igen

Godmorgon!

Dagen började 07:12. Jag vaknade av att det var jätte ljust i vårt sovrum, och ändå var det lite mulet ute. Tänk vad skönt nu när det har börjat bli så ljust både på morgon och kväll!
Nicolina vaknade bara någon minut efter mig. Trött som jag var så låtsades jag sova (hon brukar inte börja ropa åt mig direkt då) men när jag öppnade ena ögat lite för att se om hon lagt sig ner igen, så satt hon och kollade intensivt på mig och fick världens största smile när hon såg att jag var vaken.
Jag kunde inte annat än ge henne ett smile tillbaka, så söt som hon är :)

Vi steg upp och lagade gröt åt henne, själv åt jag 4 knäckebröd med gurka på, och drack skogsbärs te till.  
Skönt med lite omväxling ibland, och jag som anser att frukosten är viktigaste och bästa målet på hela dagen så vill inte tröttna på det heller, utan njuta varje morgon! Och det gjorde jag, även idag. 

Vi har inga planer för dagen, men ikväll klockan 19 ska vi på min näst äldsta storasyster Jessica’s födelsedagsfest :)
Eftersom det är så pass ”sent” och vi inte har någon som kan ta hand om Nicolina ikväll, så tar vi med henne, och kommer därför inte kunna vara där mer än ca. timme. Hoppas hon sover en lång middagsvila så blir hon inte så fort gnällig sen ikväll.

Igår började jag beställa en massa sommarkläder åt Nicolina, men sen tömde jag hela min shoppingbag eftersom jag kom fram till att jag nog ska försöka hålla mig ett tag till. Åtminstone till nästa månad.

Hoppas bara att hennes storlek finns kvar då på allt jag hittade, för det är verkligen fina kläder H&M har nu!

Nu ska jag googla tatueringar. Daniel lovade mig igår att ge en sån åt mig till morsdags present, jag har länge funderat på att skaffa en och vet nog vad jag vill ha, men jag är ännu öppen för förslag :)
Vem är det som har världens bästa fästman nu igen? Aa just det, det är ju jag! 


Haha, Ääääälskliing ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats