JANINAS

Fredag

Igår var det exakt 2 månader tills jag fyller 18, tiden går fort! Igår hade jag hade körlektion och teorilektion direkt efteråt, nu är det först den 17.9 jag har teori igen. Roffe sa att jag inte behöver boka körtid ännu på nån vecka, eftersom det är bättre att jag övar oftare när provet börjar närma sig, så är chansen inte så stor att jag glömmer bort vissa saker.

Idag är det fredag, den 11 september och 8 år sedan World Trade Center rasade samman.
Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, kanske börja packa lite småsaker som ska till vår nya lägenhet?
Jag ringde åt vår hyresvärd för en stund sen och hon sa att det bara var att skicka räkningen åt henne om vi vill måla om något, så vi kanske hämtar en färgkarta idag då och funderar lite vilken färg vi vill ha :) jag älskar att måla!
Det som var lite sämre var ju alla fönsterbräd och på vissa dörrar där färgen har flagnat, där man skulle vara tvungen att slipa ner allt och måla om pånytt, så sa hon att de inte har tänkt göra något åt det ännu. Vi hade hoppats på att de skulle fixa det innan vi flyttar in, men tydligen inte. 

Btw, två tjejer undrade om jag kunde ta bild på vår nuvarande lägenhet och sen på vår nya så man får se skillnaden, så det ska jag göra. Fast jag väntar med att ladda upp bilderna tills vi har färdigt flyttat in i vår nya, för alla utrymmen ser ju mycket större ut när de är tomma. Så det har ni att vänta på nu!

Nu ska jag göra mig färdig för dagen.
Hoppas alla får ett mysigt veckoslut!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats