JANINAS

Fredagen den trettonde

Åh herregud, det är ju otursdagen idag! och snöstorm på köpet, och Daniel åkte iväg till jobbet för en timme sen. Borde jag kanske ringa och kolla så han kom sig dit helskinnad? Tror ni på att chansen att ha otur är större än vanligt en sån här dag? Jag tror nog inte datum har någon skillnad, men vädret däremot är ju inte det bästa.

Nu sover barnen och jag sitter och lyssnar på musik och söker inspiration på weheartit.com. jag har så många drömmar och saker jag vill göra, vem vill jag bli? Man utvecklas hela livet och nu känner jag att jag vill göra något nytt igen. Något för mig.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fia

    Jag tror inte heller på att man skulle ha större otur på fredagen den 13de. En orsak till att det är så stort hallo på fredagen den 13de är Kalle Anka. För vem har inte större otur på den dagen än Kalle? Sen finns det ju personer som tror på att fredagen den 13de är en otursdag p.g.a. att Jesus dog på en fredag och att han blev förrådd av den 13de personen vid bordet.
    Hoppas att det slutar storma snart! Här i söder kommer det ner pudersnö, så det blir nog att gräva fram bilen i kväll.

stats