JANINAS

Friday, i’m in love

.. with my älskling, Daniel of course!

Jag har just ätit en tårtbit (socker smakar bäst på morgonen, haha), Nicolina sover på balkongen och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. 
Det är bara 62 dagar kvar tills vi åker iväg till Thailand, jag har inte tänkt så mycket på det nu när min födelsedag varit aktuell, men när jag stod på balkongen och vyssjade Nicolina så slog tanken mig. 
Jag längtar faktiskt, men inte så mycket, konstigt nog? När det börjar närma sig lite mer kommer jag säkert bli helt galen och tycka att dagarna går alltför långsamt, så det är rätt så skönt att inte längta så jätte mycket redan ;)

Det var ju inte så länge sen jag ändrade utseende på bloggen, men nu har jag redan börjat fundera på något nytt.
Hihi, få se hur länge det tar innan jag ändrar om allt igen :) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats