JANINAS

Fyra dagar kvar

image

-18 grader ute och vi är påväg till Vasa för att fixa det allra sista inför jul och Nicolinas födelsedag. Tänk att om fyra dagar blir hon fyra år!

Denna årstid kommer jag alltid förknippa med förlossning. För fyra år sen hade jag gått 7 dagar över tiden och var lagom irriterad. Nu sitter jag istället med en lagom irriterande fyraåring i baksätet. Haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej! Jag såg er vid kotipizza i Vasa igår, men vågade inte komma fram och säga något, blyg som jag är. Jättefina är ni hela familjen iallafall, och det var roligt att se er på riktigt. Sjuk känsla när det känns som att jag känner er familj, (jag vet såklart att bara en liten, liten del av ert liv visas på bloggen) när ni inte ens har någon aning om att jag existerar. Ha en riktigt trevlig jul!

    JANINA SVARAR: Vad roligt! :) Jag vet själv vilken konstig känsla det är :) Tack och ha en trevlig jul du med! :)

stats