JANINAS

Fyra generationer

Telefonbild från inatt

Joline vaknade inatt kring 4, det har inte hänt på snart två månader att hon vaknar mitt i natten. Hon var inte ledsen eller så, bara pigg. Jag gick i alla fall upp och värmde en flaska mjölk åt henne, som hon drack och sen somnade om (med mig som fotpall som ni ser på bilden ovan). Jag låg dock vaken en stund tills jag hörde att hon sov djupt, så jag kunde flytta tillbaks henne till sin egen säng. Att sova med hennes fötter på en sådär är som att be om att inte få somna om. Hon sparkar som om hon skulle få betalt för det, oavsett om hon är vaken eller sover.

Kanske kände Nicolina på stämningen här hemma att mamman var lite extra trött denna morgon, för hon sov enda till 08. Tack för det gumman!

Idag har vi tänkt åka till Oravais och hälsa på min mormor och morbror som kom från Sverige i torsdags. De är här varje sommar, och eftersom de åker tillbaks i augusti varje år så har de inte träffat Joline ännu. Så jag kan tänka mig att mommo inte orkar vänta så mycket längre! Tänk, det är hennes tredje barnbarnsbarn. Om vi skulle väntat med att skaffa barn sisådär 10 år, skulle förmodligen inte våra barn fått träffa sin gammelfarmor och gammelmormor. Och det är ju ganska häftigt med fyra generationer!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla

    Jag håller med dig om 4 generationer. På min dotters dop så fick vi en bild på 4 generationer! Det är verkligen ett minne för sig!

    JANINA SVARAR: Vi har också en bild på våra fyra generationer som vi tog när Nicolina var lika ung som Joline :)

  2. Evelin

    Vad betyder M-et på Daniels rygg? :)

    JANINA SVARAR: Det är skorpionens tecken. Eftersom han fyller den 22 november så är han skorpionen enligt vissa horoskop, och skytten enligt vissa. Därför har han tatuerat in skorpionen på ena skulderbladet, och skytten på andra :)

stats