JANINAS

Fyra snygga skjortor

Förutom att vara trött på illamåendet så är jag trött på att inget i garderoben passar längre. Känner mig så ful hela tiden och alla mammakläder är ju så dyra. Vill inte betala 24,95 för en enfärgad tråkig baströja. Vill inte äga hela H&M’s  mammakollektion heller. BLÄH vill bara spola fram tiden till maj nu, att va gravid känns SÅ 2011.


Första – HÄR, andra – HÄR, tredje – HÄR, fjärde – HÄR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. emma

  Fast skjort kan du ju ha trots magen, bara att ha det uppknäppt. O sen vet du väl sen innan hur det är att vara gravid, alltså att inga kläder passar längre ;)

  JANINA SVARAR: Jaa men fina skjortor är inget jag skulle nöta på här hemma, och jag är ju hemma största delen av tiden. Att jag vet hur det är har ingen betydelse! Det är lika irriterande varje gång.

 2. Anonym

  Nämen usch va trist att må så illa hela tiden. Har int dide rådgivningstanterna nå bra knep? Snart snart kommer belöningen!
  Ja köpte nästan inga mammakläder alls. Utan köpt vanliga tröjor och tunikor i en större storlek bara, såna som int de gör nå fast de är lite stora efter graviditeten. Allt passa ju int på en stor mage men en del.
  Men förstår precis. För exakt då hade ju alla alla andra så enorm fina kläder och själv känd man sig bara enormt stor…. Du är dukti som orkar me graviditet och två små!

  JANINA SVARAR: Nää det är samma visa varje gång. ”Finns inte mycket man kan göra, bara stå ut”. Mammakläder har jag aldrig haft mycket av, har alltid kört på vanliga kläder men nu är det extra svårt när jag är stor när det är som kallast. Mycket enklare på sommaren när man kan ha tunikor och leggings, nu skulle jag behöva ha huvtröjor och andra tjocka plagg för att inte frysa och DET är svårt att hitta.

stats