JANINAS

Game over, b**ch

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elsa

  Jag blir så sur på dem som sitter och skriver massa skit på internet, bara för att göra andra ledsna och arga.
  Jag måste säga en sak att ”kända för oreda” är ni då verkligen inte, Janina, snarare tvärtom. På de flesta bilder som du har lagt upp här på bloggen har ert hem sett så hemtreligt och mysigt ut, ett drömhem helt enkelt. Allting är så himla fint, och ja. Det finns nog många här ute som är väldigt avundsjuka på dig, Janina, därför att du är så himla fin, smart, mogen, du har allting så himla bra ställt med ett fint hem, jobb och en underbar familj. Det där är ju bara som jag har läst och sett på bloggen, och visst, den kan vara långt ifrån verkligheten. Som sagt, det är många som är avundsjuka på dig, men jag menar att vi tycker även att du är helt klart värt allt det, vi missgynnar dig inget!
  Däremot gick avundsjukan säkert för långt för ”Melina”, ”Anna”, och alla andra avundsjuka nätmobbare som var tvungna för att försöka komma på en ursäkt för att kunna klanka ner på dig, för dem tror att det kommer få dem att själva må bättre. Men en sak ska du veta, Janina, och det är att det är avundsjukan som får dem att skriva sådana hemskheter. Det är ingen ursäkt för att de ska få fortsätta, men du ska inte tro och lyssna på vad dem säger.
  Det skulle vara en annan sak om nu ”Anna” skulle personligen komma fram till dig och säga samma sak i verkligheten, jag är nästan helt säker på att hon aldrig skulle våga göra det, för hon förstår att hon bara skämmer ut sig själv samtidigt som hon förstör för andra, vad skulle hon vinna på det?
  Och ja, vad vinner jag på det här då, att skriva något som du säkert redan vet, och har hört flera gånger.
  Men jag vill bara att du ska veta att vi är nog många här som känner sån stor tackasmhet för att du är så inspirerande med allt i ditt liv. Din blogg är den bästa bloggen som finns, du verkar vara en så underbar och härlig mamma och en mogen och fin kvinna, ta inte åt dig av vad haters skriver på nätet, låt inte dem få trycka ner dig för det får du inte göra, du är värd mycket mer än så!
  Jag är återigen hon som skrev ett mejl till dig förut, som du publicerade på bloggen för att du skrev att det betydde så mycket för dig, eller nåt sånt.
  Och jag gör det nu igen för att du är bara så bäst Janina och jag hoppas att du vet att de flesta av dina läsare inte är som vissa andra som bara hävdar ur sig idiotiska saker för att få andra att må sämre. Visst att man alltid har väl sin rätt att säga sin åsikt, men måste det ske typ anonymt på nätet? Anonym är man väl aldrig, jag såg att du polisanmälde kommentaren som du hade fått angående det här.
  Om man inte har något bra att säga kan man lika gärna låta bli, prata är silver, tiga är guld!
  Jag visste inte ens om att du kunde ha några ”haters”, din blogg är bara för bäst för att kunna ha det, även om vi såklart ser bara en liten del av ditt liv genom bloggen. Men som sagt, jag vill inte säga att du ska strunta i det skit du får, det gör du ju inte heller, men försök att inte ta åt dig av det för jag tycker iallafall inte att det är sant det som de skriver, och du själv vet ju sanningen bäst!
  Allt gott till dig Janina, fortsätt så som du gör, du är bara för bäst!! :)

  Och till er som kommenterat under namnen ”Michelle” med mera, låt bli!
  Så taskigt och idiotiskt att skriva och kalla andra för något dem inte ens är.
  Det är skillnad att påpeka något någon har gjort, eller att hoppa på någons personlighet och hur någon är som person, och än värre skriva ihop massa ljug om någon annan.
  Visst, om man nu är tvungen att kommentera att det enligt sig själv inte är okej att ha påsar i sängen. Men kan man inte göra det på ett lite snällare sätt, eller frågande, istället för att direkt dra massa fördomar och koka ihop sin egen soppa, tro vad man själv vill tro.
  Men det är DEFINITIVT INTE OKEJ att kalla andra, i detta fall Janina, för saker som hon inte ens är eller kan stå för.
  Varför kan inte folk bara ibland hålla tyst, och fingrarna borta från tangentbordet istället för att skriva saker som man vet inte ens är sanna, eller som får andra att må väldigt dåligt.
  Haha, tycker nästan synd om ”Michelle”, hon inte bara skämmer ut sig, utan hoppas hon också får sitt straff också. Eller, det är ju inte ett dugg synd om nätmobbarna, bara rätt åt dem att det rätta besegrar i slutändan, i detta fall att Janina tog steget längre och polisanmälde kommentaren. Det enda rätta!

  Till er alla Janinas läsare som har läst allt Janina har fått ta emot, och kanske blivit upprörda av allt, fortsätt istället med allt det positiva som Janina kanske har fått ta emot, det är det hon behöver nu, inte bara flera påhoppare!
  För som jag skrev tidigare, det är bara Janina som vet sanningen i slutändan, hur de egentligen har det osv, vi läsare kan bara sitta och titta på det hon lägger ut och skriver på sin blogg och instagram, men för det lilla vi får se av hennes liv ska vi inte bilda våra egna sanningar.

 2. Mikaela

  Nämen oj, vad har hänt? Låter inte så trevligt… Hoppas ni alla har det bra, och njut av egentiden nästa vecka! Förstår att du ser fram emot det! :-)

 3. Jonna

  Hejja heja Janina!!! Du är den coolaste mamman jag vet!! Älskar bloggen och ditt sätt att vara både som mamma och flickvän!!! Min stora förebild! En sån morsa ska jag med bli när det är dags för det:) kämpa på! Låt ingen trycka ner dig!!!!

 4. Jenny2

  Jag ser att du har fått en hel del negativa kommentarer på senaste tiden, skulle jag få det är nog risken stor att min motivation att blogga skulle vara som bortblåst och att jag skulle sluta.

  Men jag hoppas verkligen inte att du gör det! Du vet att det finns en hel fanclub här ute som ser upp till dig för att du gör som du vill och är den du är och det ska du vara jävligt stolt över :) Jaa jaa, de som skriver sådana kommentarer är oftast bara avundsjuka vilket jag måste erkänna att jag själv också är ibland, men jag kan i alla fall behärska mig och det borde de också lära sig!

stats