JANINAS

Gammalt blir nytt

Det ni ser ovan är största delen av mina ”icke-gravid” tröjor som jag plockade undan när magen började bli stor. De har legat i min resväska sen sommaren och nu blev jag så glad av att se dem igen! När jag väntade Nicolina var jag dum och använde så mycket som jag kunde av mina vanliga kläder, sen var allt uttöjt och tråkigt.

Nu känns det nästan som att jag har en helt ny garderob :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    smart av dig att göra så! Det ska jag med göra i helg så har jag nått att ha sen i vinter när vår bebis kommit :) Lycka till med förlossningen sen! :)

  2. Unni

    Hej Janina!

    Först vill jag bara tacka för en underbar blogg! Fortsätt med det du gör!
    Sen vill jag bara låta dig veta att jag är minst lika otålig som dig! Jag går in på din blogg varje halvtimme och kollar om det är någonting på gång haha! Du är en grym mamma och jag önskar dig all lycka! :) Kram!

stats