JANINAS

Gårdagens bästa loppisfynd

Igår efter att vi hämtat Nicolina från förskolan och lekt i parken i två timmar spände jag fast alla ungarna i bilen och åkte iväg på loppis. Det blev ingen långvarig shoppingrunda och svettig blev jag, men det jag hittade var definitivt värt mödan!

Ett par nya Reebok skor i en storlek större än vad Nicolina har nu. De sparar vi till våren så har vi det färdigt.

Och ett par Tretorn stövlar i riktigt bra skick som rymmer yllestrumpor. Även de till Nicolina.

Kan ni gissa vad det blev att kosta? 10 euro! För splitternya Reeboks och Tretorn i superbra skick. Ni kan ju tänka er hur nöjd jag är!

Sen när Daniel kom hem var jag så upp i varv att jag bara slevade i mig lite yoghurt och müsli och så hoppade jag i bilen igen och åkte iväg på ett annat loppis för mig själv. Egentid och loppis är bästa kombon. Där gjorde jag dock inga stora fynd, en påse barnkläder och en drömfångare som jag ska hänga upp i vardagsrummet. Helt okej!

Nu skulle jag bara behöva hitta ett par vinterskor åt Nicolina, så är hennes fötter good to go tills nästa sommar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. D

    Vilka loppis i vasa brukar du va till?? ☺

    JANINA SVARAR: Fyndis i Smedsby, Ewa & Adam och Brändö loppis :) Fyndis är favoriten just nu!

stats