JANINAS

Glasögonen


Ser att det är många som undrar hur det går för Nicolina nu när hon fått glasögon. Hon älskar själva glasögonen men de första två dagarna ville hon gärna ta dem av sig. Det kändes väl ovant och smått irriterande att behöva ha dem på sig hela tiden. Men det var som sagt bara de två första dagarna, nu vill hon inte ta dem av sig. Hon har dem på när hon badar och när hon ska klä på sig eller tvätta ansiktet och måste lägga dem åt sidan så blundar hon. Ögonen har förmodligen vant sig med dem nu.

När hon hade dem på sig första dagen var hon väldigt fascinerad över att hon kunde se fiskmåsarna så tydligt. Allt annat kollade hon lite extra på också så hon märkte nog att hon började se bättre. Ibland kan hon stanna upp och fråga ”var har jag mina glasögon?” och en sekund senare märker hon att hon har ju dem på sig. Gullungen! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Minns själv känslan när man satte på sig glasögonen första gången och insåg att ”oj, är det såhär världen verkligen ser ut!?” :) Supersöt hon är i sina glasögon :D

 2. Jenny

  Nicolina är så fin i sina glasögon! Visst är det härligt hur snabbt barn anpassar sig :) Min mellersta son som är nästan lika gammal som Nicolina fick också glasögon i februari. De har varit sönder fyra gånger (en gång tappade han linsen, men den hittades som tur). Annars har det gått jätte bra och han vill inte allas vara utan dem.

 3. Frida

  Jag minns när jag fick mina första glasögon, gick i högstadiet då och ville int alls ha dom och min ögonläkare frågade att hur har jag ens klarat mig(kopierade alla texter av kompisarna i skolan)men sen när jag fick dom så ville jag inte ta mera av dom då jag såg så bra och det är ungefär 8 år sen och jag minns ännu också den känslan då jag plötsligt kunde se allt :)

 4. glasögonorm

  Haha, jag känner så igen mig, fast jag fick glasögon först som 19-åring. Först vill man inte alls ha på sig dem mer än nödvändigt, men varenda gång man tar av sig glasögonen så märker man hur dåligt man faktiskt ser utan :D Det är en underbar känsla att kunna se tydligt. Med glasögon blir världen helt annorlunda och så mycket enklare. HALLELUJAH säger jag till att se bra!

  Nicolina har så fina glasögon och passar jättebra i dem! :)

 5. Sofia-Mamma till Vilja och Tintint

  Jag kan inte släppa hur fin hon är i sina glasögon! Vad roligt att hon gillar dom. Jag var lite äldre men minns lättnaden när jag äntligen såg.

stats